τηλ.:210 283 7840

τηλ.:210 283 7840

Αναψυκτικό Coca Cola Zero Κουτί 6x330ml

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
014169
Σε Απόθεμα
ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε.

Τιμή λίτρου: 2.51 €Blank page

Η Coca-Cola Zero Χωρίς Καφεΐνη λανσαρίστηκε στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2013, και αποτέλεσε μια γευστική έκπληξη από το αγαπημένο σας αναψυκτικό. Είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσοι θέλουν να συνδυάσουν αυθεντική γεύση Coca-Cola με μηδέν θερμίδες, και ταυτόχρονα δροσιστική απόλαυση χωρίς καφεΐνη.

Η Coca-Cola Zero απευθύνεται σε εκείνους που αγαπούν την περιπέτεια και τις δυνατές συγκινήσεις. Εκείνους που θέλουν να δοκιμάζουν καινούργιες εμπειρίες, χωρίς να στερούνται τίποτα από τις αυθεντικές γεύσεις. Το 2013 έκανε για άλλη μια φορά το αδύνατο δυνατό, αφού εκτός από το μοναδικό συνδυασμό αυθεντικής γεύσης και μηδέν θερμίδες, κυκλοφόρησε και χωρίς καφεΐνη! Η Coca-Cola Zero Χωρίς Καφεΐνη ήρθε για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, χαρίζοντάς τους την πιο δυνατή γευστική συγκίνηση.

Συστατικά: Νερό, διοξείδιο άνθρακα, Χρωστική: Ε150d, Γλυκαντικά: Κυκλαμικό Νάτριο, ακεσουλφάμη Κ και ασπαρτάμη, Μέσο Οξίνισης: Φωσφορικό οξύ, φυσικές αρωματικές ύλες, Ρυθμιστής οξύτητας: Κιτρικό νάτριο. Περιέχει πηγή Φαινυλαλανίνης. Χωρίς ζάχαρη και καφεΐνη.

Πληροφορίες Προμηθευτή: Coca-Cola 3E Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε., Λ. Κηφισίας 60, Αθήνα 15125 – Μαρούσι, Τηλέφωνο


Σχετικά Προϊόντα