τηλ.:215 215 2221

τηλ.:215 215 2221

Ηλεκτρικό Σκουπάκι Επαναφορτιζόμενο Karcher VC 6 Cordless Our Family + Hard Floor Nozzle (1.198-662.0)

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
030762
Σε Απόθεμα
ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε.

Τιμή τεμαχίου: 376.23 €Blank page

Η ηλεκτρική σκούπα OurFamily VC 6 Cordless αποτελεί μία αξιόπιστη λύση καθαρισμού για μεγαλύτερα νοικοκυριά.

Ξεχωρίζει για το χαμηλό της βάρος, το σύστημα φίλτρανσης χωρίς σακούλα και την υψηλή ισχύ αναρρόφησης. Με την ηλεκτρική σκούπα VC 6 Cordless ourFamily, το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα γίνεται πραγματική απόλαυση.

Μερικά απο τα βασικότερα πλεονεκτήματα της είναι το άδειασμα του δοχείου σκόνης με 1 κλικ, η λειτουργία ενίσχυσης, και ο εργονομικός της σχεδιασμός και τα φώτα LED στο ακροφύσιο, που κάνει τη σκόνη πιο ορατή και βοηθάει στη συλλογή των ρύπων.

Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την αθόρυβη ένταση λειτουργίας και μια ευανάγνωστη οθόνη κατάστασης της μπαταρίας, η οποία δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας και τα σχετικά μηνύματα ανά πάσα στιγμή. Διαθέτει Power Lock, το οποίο δίνει τη δυνατότητα να σκουπίζετε χωρίς να κρατάτε συνεχώς πατημένο το κουμπί λειτουργίας.

Χάρη στο στήριγμα τοίχου με ενσωματωμένη λειτουργία φόρτισης, η αποθήκευση και η φόρτιση της ηλεκτρικής σκούπας δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή.

Ο ισχυρός κινητήρας BLDC (250 W) σε συνδυασμό με μια τάση μπαταρίας 25,2 V κάνουν το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα μία εύκολη υπόθεση!