τηλ.:210 283 7840

τηλ.:210 283 7840

Μαρκαδόροι Ζωγραφικής Ανεξίτηλοι Assortment Box Lizard, Permanent Fine 0.3mm - 1.0mm 30τεμ Sharpie

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
026163
Σε Απόθεμα
ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε.

Τιμή τεμαχίου: 35 €Blank page

Ο Sharpie Permanent Marker είναι ο πρώτος σε πωλήσεις ανεξίτηλος μαρκαδόρος στο κόσμο! Γράφει σε χαρτί, ύφασμα, πλαστικό και μέταλλο. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες δραστηριότητες στο γραφείο, το σπίτι αλλά και σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες σε όλο το κόσμο.

Ενας Sharpie, σας εμπνέει να αφήσετε το δικό σας δημιουργικό αποτύπωμα σε όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω σας. Ο Sharpie σας δίνει τη φωνή για να εκφράσετε ό,τι αισθάνεστε με πάθος, αλλα και την ευελιξία για να ανακαλύψετε νέες καλλιτεχνικές πτυχές του εαυτού σας. Το όνομα Sharpie έχει χαρακτηρίσει μία ολόκληρη κατηγορία προιόντων, σε βαθμό που όταν κάποιος θέλει έναν μαρκαδόρο ο οποίος να γράφει σε όλες τις επιφάνειες λέει θέλω ένα "Sharpie".

Στεγνώνει γρήγορα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικός τόσο σε νερό όσο και στο ξεθώριασμα. Χαρακτηρίζεται απο έντονα λαμπερά χρώματα για ζωηρές δημιουργίες. Οι ανεξίτηλοι μαρκαδόροι Sharpie σας εμπνέουν να μετατρέψετε τις συνηθισμένες επιφάνειες σε εντυπωσιακές δημιουργίες.

Το συγκεκριμένο σετ, αποτελεί μια ειδική έκδοση που περιλαμβάνει 30 ανεξίτηλους μαρκαδόρους των 0.3mm και 1.0mm σε υπέροχους χρωματισμούς για ατέλειωτες ώρες δημιουργίας. Μια εξαιρετική συλλογή για κάθε λάτρη του σχεδίου, αλλά και ένα πολύ ξεχωριστό και εντυπωσιακό δώρο για μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες.

Σχετικά Προϊόντα