τηλ.:210 283 7840

τηλ.:210 283 7840

Playmobil Asterix - Γιορτή στο Γαλατικό Χωριό (70931)

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
030313
Σε Απόθεμα
ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε.

Τιμή τεμαχίου: 159.99 €

Ενα απο τα πιό κλασικά κόμικς, με το οποίο έχουν μεγαλώσει χιλιάδες παιδιά σε όλο το κόσμο, ο Asterix τώρα γίνεται και σειρά της Playmobil.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι περιλαμβάνει το επιπλωμένο μεγάλο τραπέζι του τελικού συμποσίου, την καλύβα του Asterix τους χαρακτήρες Asterix, Obelix, Dogmatix καθώς και πολλούς άλλους Γαλάτες. Στο πλούσιο επιπλωμένο μεγάλο τραπέζι του συμποσίου μπορούν να καθίσουν 18 Γαλάτες. Το παραδοσιακό αγριογούρουνο ψήνεται στη σούβλα δίπλα στη μεγάλη κεντρική φωτιά. Η καλύβα Asterix είναι εξοπλισμένη με πολλά αξεσουάρ και μπορεί να ανοίξει στην οροφή για παιχνίδι μέσα σε αυτή. Επιπλέων στη συσκευασία βρίσκουμε το γαλατικό χωριό με πηγάδι καθώς και το παλάτι. Αυτό το σέτ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να συμπληρώσει τα υπόλοιπα σετ της σειράς Asterix της playmobil.

Τα Playmobil αποτελούν υψηλής ποιότητας παιχνίδια με στιβαρό σχεδιασμό. Είναι Ιδανικά για τα χέρια των παιδιών χάρη στο κατάλληλο μέγεθος και τις στρογγυλεμένες άκρες τους. Αποτελεί ένα ιδανικό δώρο για όλους τους λάτρεις του Asterix και του Obelix.

Με το άνοιγμα της συσκευασίας καθαρίστε τα εξαρτήματα (χωρίς αυτοκόλλητα) κάτω από τρεχούμενο νερό και χωρίς τη χρήση χημικών απορρυπαντικών.

Κατάλληλο για παιδιά 5 ετών και άνω.

Σχετικά Προϊόντα