τηλ.:210 283 7840

τηλ.:210 283 7840

Playmobil Fairies - Νεραϊδόσπιτο-Δροσοσταλίδα (70804)

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
027795
Σε Απόθεμα
ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε.

Τιμή τεμαχίου: 22.8 €Blank page

Κάθε νεραϊδούλα έχει το δικό της επιπλωμένο σταγονόσπιτο που μπορείτε να το κρεμάσετε είτε στο Νεραϊδένιο δεντρόσπιτο είτε σε διάφορα σημεία μέσα στο παιδικό δωμάτιο, από το ειδικό γαντζάκι. Διακοσμήστε το με αστραφτερά αυτοκόλλητα σε σχήμα αστεριού. Μέσα στη δροσοσταλίδα υπάρχει και μία κρυψώνα!

Στο μυστηριώδες δάσος, οι Forest Fairies και τα μαγικά τους ζωάκια ζουν αρμονικά. Η Leavi και η κουκουβάγια της μένουν μαζί σε ένα όμορφο νεραϊδόσπιτο που έχει σχήμα δροσοσταλίδας.

Όταν φτάσει η ώρα για ύπνο, η νεράιδα χτενίζει τα μαλλιά της μπροστά στον καθρέπτη και βγάζει τη φούστα της που είναι φτιαγμένη από φύλλα. Το μικρό φαναράκι πάνω από το κρεβάτι της φωτίζει όλο της το σπίτι. Το σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει τη Forest Fairy Leavi και το μαγικό της ζωάκι την κουκουβάγια, ένα νεραϊδόσπιτο με πόρτα που κλειδώνει και φαναράκι σε σχήμα λουλουδιού και αστραφτερά αυτοκόλλητα αστεράκια. Η φούστα και η ζώνη της νεράιδας μπορούν να αφαιρεθούν. Κρεμάστε το νεραϊδόσπιτο στο Νεραϊδένιο δεντρόσπιτο ή από διάφορα σημεία μέσα στο παιδικό δωμάτιο.

Κατάλληλο για παιδιά 7+ ετών

Σχετικά Προϊόντα