τηλ.:215 215 2221

τηλ.:215 215 2221

-10.00 €

Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll On Veet -10€

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
012651
Σε Απόθεμα
ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε.

Τιμή τεμαχίου: 14.51 €Blank page

Η Veet® EasyWax ηλεκτρική συσκευή αποτρίχωσης Roll-On, είναι ένα εύκολο στη χρήση, θερμαινόμενο σύστημα αποτρίχωσης με κερί που σας δίνει επαγγελματικά αποτελέσματα στο σπίτι.

Το Veet® EasyWax αποτελείται από τα ίδια υλικά με τα αποτριχωτικά κεριά που χρησιμοποιούνται στα ινστιτούτα ομορφιάς και αφαιρεί τις κοντές τρίχες από τη ρίζα, χαρίζοντάς σας μεταξένια απαλότητα για έως και 4 εβδομάδες.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του ευαίσθητου (πραγματοποιήθηκαν τεστ ανοχής σε κανονικό, ξηρό και ευαίσθητο δέρμα).

Το Veet® EasyWax αφήνει το δέρμα σας λείο και απαλό. Και, με συχνή χρήση, οι τρίχες σας θα είναι λιγότερες, λεπτότερες και πιο απαλές. Η αποτρίχωση με κερί μόλις έγινε ευκολη - απολαύστε επαγγελματικά αποτελέσματα από την άνεση του σπιτιού σας. Υπάρχουν δύο ειδών ανταλλακτικά, ένα για την περιοχή των ποδιών και των χεριών (όπως αυτό που θα βρείτε στο πακέτο) και ένα για την περιοχή της γραμμής του μπικίνι και τις μασχάλες.

Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 αυτοθερμαινόμενη συσκευή και το καπάκι της - 1 ανταλλακτικό roll-on των 50ml, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε πόδια και χέρια - 12 μη υφασμένες ταινίες - 1 φυλλάδιο - 4 Μαντηλάκια Perfect Finish - 1 βάση στήριξης της συσκευής και του καλωδίου