τηλ.:210 283 7840

τηλ.:210 283 7840

Κρέμα Μασάζ Κατά της Κυτταρίτιδας Bodyshape Anticell Bioten 200ml

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
011090
Σε Απόθεμα
ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε.

Τιμή λίτρου: 38.15 €Blank page

Η Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας Bodyshape είναι εμπλουτισμένη με ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που βοηθά στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Το Lipo-Detox, ένα σύμπλεγμα φυσικών και ισχυρών ενεργών συστατικών, δρα πολλαπλά ενάντια στην κυτταρίτιδα: Αποκαθιστά τη δομή του κολλαγόνου του δέρματος και αυξάνει την μικρο-κυκλοφορία για πιο ελαστικό και σφριγηλό δέρμα. Επιταχύνει την λιπολυτική δράση, μειώνοντας το λιπώδη ιστό ενώ βοηθά στη μείωση της φλεγμονής που προκαλείται από την κυτταρίτιδα.

Ο φυσικός Πράσινος καφές είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που περιέχει καφείνη, μία ουσία γνωστή για τις αποσυμφορητικές της ιδιότητες.

Η όψη του δέρματος βελτιώνεται αισθητά. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: -3εκ. στην περιφέρεια των μηρών σε 4 εβδομάδες!

Χρήση: Χρησιμοποιήστε το προϊόν 1 με 2 φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές (μηρούς, γοφούς, στομάχι) για τουλάχιστον 1 μήνα. Επαναλάβετε τη χρήση αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν στο πρόσωπο. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση.