τηλ.:215 215 2221

τηλ.:215 215 2221

Gel Αποσυμφορητικό Κατά της Κυτταρίτιδας Bodyshape Bioten 200ml

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
011091
Σε Απόθεμα
ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε.

Τιμή λίτρου: 45.1 €Blank page

Το Gel κατά της κυτταρίτιδας Bioten Bodyshape περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που βοηθούν στην καταπολέμηση της όψης, φλοιού πορτοκαλιού και συσφίγγει ορατά το δέρμα. Η φόρμουλα απορροφάται εύκολα, δεν λερώνει τα ρούχα επιτρέποντάς σας να ντυθείτε αμέσως μετά τη χρήση.

Το Lipofirm, ένα σύμπλεγμα φυσικών συστατικών, επαναφέρει τη δομή κολλαγόνου του δέρματος αυξάνοντας και ρυθμίζοντας τη μικροκυκλοφορία. Η λιπολυτική δράση ενεργοποιείται, μειώνοντας το λιπώδη ιστό. Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό αποκτώντας μεταξένια λάμψη.

Το εκχύλισμα Ginkgo Biloba χάρη στην υψηλή συγκέντρωση ενεργών ουσιών, βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία. Οι ιστοί αποσυμφορούνται από τις τοξίνες, η όψη φλοιού πορτοκαλιού, ελαχιστοποιείται.

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: -3εκ. στην περιφέρεια των μηρών σε 4 εβδομάδες.

Χρήση: Απλώστε το προϊόν 1 με 2 φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές (μηροί, γοφοί, στομάχι) για τουλάχιστον 1 μήνα. Επαναλάβετε τη χρήση αρκετές φορές μέσα στο έτος. Απλώστε με απαλές κυκλικές κινήσεις το προϊόν μέχρι να απορροφηθεί τελείως.