τηλ.:210 283 7840

τηλ.:210 283 7840

Προστατευτικό Κράνος Ροζ PVC 48991 Amila

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
023518
Σε Απόθεμα
ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε.

Τιμή τεμαχίου: 13.9 €Blank page

Το κράνος είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ που πρέπει να πάρει κάποιος όταν κάνει σπορ όπως ποδηλασία, Skating κλπ. Ουσιαστικά όταν αγοράζει την σανίδα του ή το ποδήλατό του, πρέπει να υπολογίζει και αυτό στο κόστος. Γι' αυτό το λόγο, το κράνος που θα πάρετε για εσάς ή το παιδί σας θα πρέπει να είναι ελεγμένο και κατάλληλο, ενώ θα πρέπει να προσαρμόζεται σωστά στο κεφάλι, τόσο ώστε να μην κουνιέται αλλά να μην πιέζει κιόλας, ενώ δεν θα πρέπει να επηρεάζει και το οπτικό πεδίο.

Το κράνος από την AMILA είναι κατασκευασμένο εξωτερικά από πλαστικό (PVC) και εσωτερικά από EPS για απορρόφηση κραδασμών. Δίνει αρκετά καλή προστασία χωρίς να χαλάει το οπτικό πεδίο του χρήστη. Είναι ρυθμιζόμενο ως προς την περιφέρεια για να εφαρμόζει απόλυτα σωστά, ενώ χάρη τους ιμάντες δένει στο κεφάλι για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Σε περίπτωση που θέλετε να ρυθμίσετε το κράνος στριφογυρίστε την ροδέλα στο πίσω μέρος του κράνους. Ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει και 6 διόδους αέρα για καλύτερο εξαερισμό και για να είναι άνετο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού χωρίς να κουράζει ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.

Όμορφο και χαριτωμένο σχέδιο, που σίγουρα θα αρέσει σε όλα τα παιδιά. Είναι μέγεθος small 52-55cm. Οταν το φορέσετε, βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος του κράνους είναι το σωστό για το κεφάλι σας, βεβαιούμενοι ότι εφαρμόζει καλά, γιατί μόνο τότε θα σας προστατεύει σωστά. Φορέστε το κράνος έτσι ώστε οι ιμάντες πρόσδεσης να μην καλύπτουν τα αυτιά σας. Ρυθμίστε τους ιμάντες και την αγκράφα ασφάλισης έτσι ώστε να είναι σφιχτά και άνετα. Ελέγξτε ότι το κράνος δε μπορεί να μετακινηθεί πολύ εμπρός/πίσω. Σιγουρευτείτε ότι το κράνος δεν εμποδίζει την ορατότητα.

Προσοχή

 • Το παρόν κράνος δεν έχει κατασκευαστεί για χρήση σε μηχανή
 • Κανένα κράνος δεν μπορεί να προστατέψει από όλες τις πιθανές συγκρούσεις
 • Το κράνος είναι σχεδιασμένο να δένεται κάτω από την κάτω γνάθο
 • Για μέγιστη ασφάλεια πρέπει το κράνος να εφαρμόζει σωστά
 • Ένα σωστά τοποθετημένο κράνος δεν πρέπει να μετακινείται ή να μπλοκάρει την ορατότητα
 • Εάν μετά την ρύθμιση μεγέθους το κράνος δεν εφαρμόζει σωστά ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ
 • Το κράνος έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής σε χρήση και πρέπει να αλλάζει όταν δείχνει ξεκάθαρα σημάδια χρήσης
 • Το κράνος δεν πρέπει να φορεθεί για αναρρίχηση που υπάρχει κίνδυνος πνιγμού σε περίπτωση κρεμάσματος ή παγίδευσης του χρήστη
 • Μην κάνετε καμία μετατροπή ούτε να βάλετε κάτι επάνω στο κράνος
 • Το κράνος έχει σχεδιαστεί για να απορροφάει κραδασμούς με μερικό σπάσιμο του κελύφους. Αυτό το σπάσιμο μπορεί να μην είναι ορατό. Εάν έχει απορροφήσει κάποιες κρούσεις θα πρέπει να καταστρέφεται και να το αλλάζετε ακόμα και αν δεν φαίνεται κατεστραμμένο.
 • Σε περίπτωση μεγάλης κρούσης το κράνος μπορεί να διαλυθεί και να μην προστατεύει σε επόμενη κρούση, και μπορεί η ζημιά να μην φαίνεται, ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε το κράνος σε τέτοια περίπτωση
 • Το κράνος μπορεί να πάθει ζημιά από πετρελαιοχημικά υλικά όπως, αμμωνία, μπογιά ή κόλλες, χωρίς η ζημιά να είναι ορατή.
 • Χρησιμοποιήστε μόνο νερό και κομμάτι υφάσματος για να καθαρίσετε το κράνος σας.

Σχετικά Προϊόντα