τηλ.:210 283 7840
τηλ.:210 283 7840
Παράγεται από το χυμό άσπρων σταφυλιών ποικιλίας Trebbiano, χωρίς να έχει υποστεί κάποια ζύμωση.
Η διαδικασία περιλαμβάνει, αρχικά, το βράσιμο του χυμού των σταφυλιών, που γίνεται αργά σε χάλκινα δοχεία μέχρι ο όγκος τους να μειωθεί κατά 1/3 και τελικά να παραχθεί ένα γλυκό, έντονα φρουτώδες σιρόπι. Εν συνεχεία, πραγματοποιείται η ωρίμανσή του μέσα σε μια σειρά από βαρέλια καστανιάς, πεύκου, βελανιδιάς και κερασιάς, προκειμένου να αποκτήσει το ιδιαίτερο άρωμά του, το σκούρο χρώμα του και την καυστική γλυκύτητά του.