τηλ.:215 215 2221

τηλ.:215 215 2221

Τόνος Λευκός Αλοννήσου με Κόκκινη Πιπεριά και Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο σε Βάζο Alelma 212gr

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
025571
Σε Απόθεμα
ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε.

Τιμή τεμαχίου: 7.71 €Blank page

Ο λευκός µακρυπτέρυγος τόνος Alalunga, ή αλλιώς το τονάκι Αλοννήσου όπως είναι γνωστός στη περιοχή, είναι ένα από τα µικρότερα είδη τόνου και το κρέας του θεωρείται εύγευστο και πολύ υγιεινό. Αλιεύεται στα ανοιχτά της Αλοννήσου και από τη θάλασσα συσκευάζεται εντός λίγων ωρών. Η επεξεργασία, το μαγείρεμα και η διατήρηση του τόνου αποτελούν παράδοση της Αλοννήσου.

Ο λευκός τόνος Αλοννήσου είναι μια ατόφια Ελληνική γκουρμέ απόλαυση, που κατέκτησε με τη γεύση του την Ελληνική αγορά και θεωρείται από τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Είναι παγκοσµίως γνωστός για τη γεύση του και χρησιµοποιείται από διάφορους chefs σε πολλές συνταγές. Μπορεί να απογειώσει την γεύση κάθε σαλάτας ενώ ακόµη και µόνος του µπορεί να γίνει ένας µοναδικός εκλεκτός µεζές. Απολαύστε το λευκό τόνο σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με κόκκινη πιπεριά.

Στο Boxed μπορείτε ακόμη να βρείτε όλα τα υπόλοιπα εκλεκτά προϊόντα της Alelma, όπως το σκέτο λευκό τόνο σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ή σε ηλιέλαιο ή απλά τη φυσική γεύση λευκού τόνου σε νερό. Για μια ιδιαίτερη γεύση, δοκιμάστε το λευκό τόνο καπνιστό με φυσικό καπνό σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ή την άλλη πικάντικη γεύση λευκού τόνου με ηλιέλαιο. Στο Boxed μπορείτε ακόμη να βρείτε και τους ερυθρούς τόνους της Alema.

Σχετικά Προϊόντα