τηλ.:215 215 2221

τηλ.:215 215 2221

Τόνος Λευκός Αλοννήσου σε Ηλιέλαιο Alelma 314gr

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
025576
Σε Απόθεμα
ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε.

Τιμή τεμαχίου: 11.41 €Blank page

Στα ολοκάθαρα νερά του θαλάσσιου οικοσυστήματος του Αιγαίου αλιεύεται ένας από τους καλύτερους τόνους στον κόσμο, ο λευκός µακρυπτέρυγος τόνος Alalunga, ή αλλιώς το τονάκι Αλοννήσου όπως είναι γνωστός στη περιοχή. Ο Alalunga είναι ένα από τα µικρότερα είδη τόνου και το κρέας του θεωρείται εύγευστο και πολύ υγιεινό. Αλιεύεται στα ανοιχτά της Αλοννήσου και από τη θάλασσα συσκευάζεται εντός λίγων ωρών στο βαζάκι. Η επεξεργασία, το μαγείρεμα και η διατήρηση του τόνου αποτελούν παράδοση της Αλοννήσου.

Ο λευκός τόνος Αλοννήσου είναι μια ατόφια Ελληνική γκουρμέ απόλαυση, που κατέκτησε με τη γεύση του την Ελληνική αγορά και θεωρείται από τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Είναι παγκοσµίως γνωστός για τη γεύση του και χρησιµοποιείται από διάφορους chefs σε πολλές συνταγές. Μπορεί να απογειώσει την γεύση κάθε σαλάτας ενώ ακόµη και µόνος του µπορεί να γίνει ένας µοναδικός εκλεκτός µεζές. Απολαύστε το λευκό τόνο Αλοννήσου σε ηλιέλαιο.

Στο Boxed μπορείτε επιπλέον να βρείτε όλα τα υπόλοιπα εκλεκτά προϊόντα της Alelma, όπως τον λευκό τόνο σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ή απλά τη φυσική γεύση τόνου σε νερό. Για μια ιδιαίτερη γεύση, δοκιμάστε ακόμη το καπνιστό τόνο, ο οποίος καπνίζεται με φυσικό τρόπο ή το πικάντικο τόνο με κόκκινη πιπεριά σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Στο Boxed μπορείτε ακόμη να βρείτε και τους ερυθρούς τόνους της Alema.

Σχετικά Προϊόντα