τηλ.:215 215 2221

τηλ.:215 215 2221

Τόνος Λευκός Αλοννήσου σε Νερό Alelma 314gr

[Σύνδεση για προβολή τιμής]
025575
Σε Απόθεμα
ΣΥΝΔΕΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε.

Τιμή τεμαχίου: 9.5 €Blank page

Ο λευκός µακρυπτέρυγος τόνος Alalunga, ή αλλιώς το τονάκι Αλοννήσου όπως είναι γνωστός στη περιοχή. Ο Alalunga είναι ένα από τα µικρότερα είδη τόνου και το κρέας του θεωρείται εύγευστο και πολύ υγιεινό. Αλιεύεται στα ανοιχτά της Αλοννήσου και από τη θάλασσα συσκευάζεται εντός λίγων ωρών στο βαζάκι. Η επεξεργασία, το μαγείρεμα και η διατήρηση του τόνου αποτελούν παράδοση της Αλοννήσου.

Ο λευκός τόνος Αλοννήσου είναι μια ατόφια Ελληνική γκουρμέ απόλαυση, που κατέκτησε με τη γεύση του την Ελληνική αγορά και θεωρείται από τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Είναι παγκοσµίως γνωστός για τη γεύση του και χρησιµοποιείται από διάφορους chefs σε πολλές συνταγές. Μπορεί να απογειώσει την γεύση κάθε σαλάτας ενώ ακόµη και µόνος του µπορεί να γίνει ένας µοναδικός εκλεκτός µεζές. Απολαύστε τη φυσική γεύση του τόνου Αλοννήσου, ο οποίος συσκευάζεται απλά σε νερό.

Στο Boxed μπορείτε επίσης να βρείτε και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Alelma, όπως το λευκό τόνο σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ή σε ηλιέλαιο. Για μια ιδιαίτερη γεύση, μπορείτε να δοκιμάστε το λευκό τόνο, καπνισμένο με φυσικό τρόπο και συσκευασμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ή το πικάντικο τόνο με κόκκινη πιπεριά σε ηλιέλαιο ή σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Στο Boxed μπορείτε ακόμη να βρείτε τους Ερυθρούς τόνους της Alema.

Σχετικά Προϊόντα